LiteBit bied u de mogelijkheid aan om veilig en snel uw bitcoins in de Bitcoin Wallet op te slaan. Bij het aanmaken van een account kunt u direct gebruik maken van deze service. LiteBit slaat de bitcoins (of andere muntsoorten) voor u op en zorgt ervoor dat u geen software wallets meer hoeft te downloaden op uw PC of mobiel. Er zijn op LiteBit 56 coin waar je 

Registeren
1.Klik op de knop ‘Account aanmaken’. Deze is te vinden op de homepage.
2.Vul de gevraagde gegevens in. Omdat er waarschijnlijk geldtransacties plaats gaan vinden op uw account is het wettelijk verplicht om u vooraf een aantal gegevens vragen. Deze gegevens worden bewaard met uiterste inachtneming van de wet op privacy.
3.Er is nu e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. In deze e-mail staat een code waarmee uw e-mailadres wordt bevestigd. Heeft u geen e-mail van LiteBit ontvangen? Kijk dan eerst in de mappen ‘ongewenste e-mail’ of ‘spam’.
4.Bij de volgende stap vragen ze uw telefoonnummer. Als er op ‘volgende stap’ wordt geklikt sturen ze een sms-bericht naar het opgegeven nummer. In dit sms-bericht staat een unieke code. Vervolgens vragen ze u, net als bij uw e-mail, deze code in te voeren ter verificatie van het opgegeven telefoonnummer.
5.Tot slot mag de beveiliging worden gekozen. LiteBit accounts zijn standaard beveiligd met sms beveiliging. Ook bieden ze de optie uw account te beveiligen met Google Authenticator.
6.Uw LiteBit account is aangemaakt. U kunt nu cryptocurrency kopen.
Kopen
1.Klik bovenin de navigatiebalk op kopen.
2.Kies de gewenste cryptocurrency.
3.Vul de gewenste hoeveelheid cryptocurrency in of het bedrag dat u wilt uitgeven.
4.Je kan de LiteBit wallet gebruiken. Gebruikt u een externe wallet? Voer dan uw externe wallet adres in.
5.Kies de gewenste betaalmethode en reken uw bestelling af.
6.Tot slot, uw bestelling is in uw LiteBit wallet te volgen.
Wallet
1.Klik bovenin de navigatiebalk op kopen.
2.Kies de gewenste cryptocurrency.
3.Vul de gewenste hoeveelheid cryptocurrency in of het bedrag dat u wilt uitgeven.
4.Je kan de LiteBit wallet gebruiken. Gebruikt u een externe wallet? Voer dan uw externe wallet adres in.
5.Kies de gewenste betaalmethode en reken uw bestelling af.
6.Tot slot, uw bestelling is in uw LiteBit wallet te volgen.
Wallet
De LiteBit Wallet
Voor een groot deel van het portfolio bieden ze een wallet aan. Ze streven er naar om in de toekomst voor elke munt die hun aanbieden een wallet beschikbaar te maken. Op dit moment is dit niet mogelijk door de ingewikkelde technologie achter elke blockchain. De wallets zijn op een centrale plek te vinden: De LiteBit wallet.De LiteBit wallet brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Makkelijk
  • Veilig
  • Gratis
  • Geen software nodig
  • Direct cryptocurrency verkopen voor euro’s

Wallet in eigen beheer
Onder de ‘wallet in eigen beheer’ valt onder andere de desktop wallet en de cold wallet. Voor een desktop wallet dient software te worden geïnstalleerd. Een desktop wallet moet regelmatig gesynchroniseerd worden om up-to-date te blijven. Als een wallet niet synchroon loopt met de blockchain zijn niet alle transacties zichtbaar.

Een ‘cold wallet’ is niet verbonden met het internet. Deze wallet kan offline cryptocurrencies ontvangen maar enkel online weer versturen. De LiteBit wallet is ook een cold wallet. Dat wil zeggen dat de cryptocurrencies in de LiteBit wallet offline worden opgeslagen.

Verkopen
Hoe verkoop ik cryptocurrency?
Vul uw gegevens in en verstuur het juiste aantal cryptocurrency binnen 15 minuten naar het unieke wallet adres op deze verkooppagina. Wanneer we uw transactie niet binnen deze tijd hebben ontvangen, zijn ze genoodzaakt uw order te herberekenen tegen de huidige verkoopkoers.

Wanneer ontvang ik mijn uitbetaling?

Uitbetalingen in euro’s worden twee keer per dag verwerkt en verstuurd. Afhankelijk van de bank, kan het drie werkdagen duren voordat het geld op uw rekening staat.

Goed om te weten:

  1. Ze hanteren een limiet per verkooporder. Zo kunnen ze garanderen dat uw cryptocurrency op de beurs wordt verkocht. Wilt u meer verkopen dan het limiet toelaat? Maak dan meerdere verkooporders aan.
  2. Om er zeker van te zijn dat uw transactie binnen 15 minuten ontvangen, adviseren ze om voldoende minersfee met uw cryptocurrency mee te sturen.
  3. Ook op feestdagen en in het weekend versturen we betalingen naar uw bank. Helaas worden deze transacties niet direct door de bank verwerkt.

Review

Wil jij weten wat andere over LiteBit denken lees de reviews hier door.
Gebruik je zelf al LiteBit dan waarderen we het als jij een review achter laat!
[WPCR_INSERT]