Bitvavo
Bitvavo is een van de grootste en goedkoopste exchange van Nederland Bitvavo is opgericht in 2018 gevestigd in Amsterdam. Hun missie is om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken en dat iedereen digitale valuta kunnen kopen, verkopen, storten of opnemen.

€ 1000 gratis handelen bij de Bitvavo Exchange
Handel 7 dagen lang gratis bij de Bitvavo exchange met een maximum van € 1000 klik hier!


BITVAVO UITLEG of Meld je direct aan.

Coinmerce

Coinmerce streeft ernaar het investeren in cryptocurrency toegankelijk te maken voor iedereen. Het proces is daarom zo simpel en eenvoudig mogelijk gehouden. De wallets worden automatisch voor je aangemaakt zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. COINMERCE UITLEG of Meld je direct aan

Bitcoin Meester
Bitcoin Meester is van Nederlandse bodem. Het bedrijf is vrij nieuw. Een heeft hun deuren in Augustus 2017 geopend. Het platform van Bitcoin Meester maakt het mogelijk voor meer dan 150 verschillende cryptocurrency te verhandelen. Het is makkelijk in gebruik en je hoeft verder geen stappen te ondernemen. Je kan geld storten en beginnen met traden.
BITCOIN MEESTER UITLEG of Meld je direct aan
LiteBit
LiteBit bied u de mogelijkheid aan om veilig en snel uw bitcoins in de Bitcoin Wallet op te slaan. Bij het aanmaken van een account kunt u direct gebruik maken van deze service. LiteBit slaat de bitcoins (of andere muntsoorten) voor u op en zorgt ervoor dat u geen software wallets meer hoeft te downloaden op uw PC of mobiel. Er zijn op LiteBit 56 coin waar je in kan handelen. LITEBIT UITLEG of Meld je direct aan
Binance

Binance is een in de Kaaimaneilanden gevestigde cryptocurrency-exchange die een platform biedt voor het verhandelen van verschillende cryptocurrencies, opgericht in 2017. Vanaf april 2021 was Binance de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld wat betreft handelsvolume. Ook kan er nu met ideal betaald worden!
BINANCE UITLEG of Meld je direct aan

Anycoindirect

COMINGSOON UITLEG of Meld je direct aan

Bitonic

 


COMINGSOON UITLEG
 of Meld je direct aan

Coinbase

 

 

COMINGSOON UITLEG of Meld je direct aan.

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN/VERKOPEN TRADE OP EXCHANGE WELKE WALLET GEBRUIKEN WAT IS…