Waar kan je nou het makkelijkst en veiligst cryptocurrency’s kopen?


Hier hebben wij een overzicht van verschillende websites. Elke website heeft zo zijn eigen voor en nadelen, kijk welke website jou het meeste ligt! Bij elke website kan je via Ideal betalen


Coinmerce
Coinmerce streeft ernaar het investeren in cryptocurrency toegankelijk te maken voor iedereen. Het proces is daarom zo simpel en eenvoudig mogelijk gehouden. De wallets worden automatisch voor je aangemaakt zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

*85 cryptocurrency’s *Betalen met iDeal *Geen wallet nodig *Cold storage
Uitleg koopguide | Ga naar Coinmerce
Bitcoin Meester
Bitcoin Meester is van Nederlandse bodem. Het bedrijf is vrij nieuw. Een heeft hun deuren in Augustus 2017 geopend. Het platform van Bitcoin Meester maakt het mogelijk voor meer dan 130+ verschillende cryptocurrency te verhandelen. Het is makkelijk in gebruik en je hoeft verder geen stappen te ondernemen. Je kan geld storten en beginnen met traden.

*130+ cryptocurrency’s *Betalen via iDeal *Wallet integratie
Uitleg koopguide | Ga naar Bitcoin Meester
Bitvavo
Bij Bitvavo hoeft u geen wallet aan te maken voor de digitale valuta die u koopt en verkoopt, hierdoor kunt u zonder technische obstakels beschikken over alle digitale valuta die Bitvavo ondersteunt. Bitvavo is vanaf uw mobiel toegankelijk, vanaf iedere locatie bereikbaar en u kunt eenvoudig digitale valuta storten en opnemen.

*14 cryptocurrency’s *Betalen met iDeal *Geen wallet nodig *Cold storage
Uitleg koopguide | Ga naar Bitvavo
Bitrush
Hier kan je Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Bitcoin cash kopen. Hier heb je wel je eigen wallet adres nodig om de coins op te slaan, dus zorg er voor dat je je goed hebt voorbereid door een goede wallet te hebben geïnstalleerd en je wachtwoorden veilig zijn opgeborgen.

*4 cryptocurrency’s *Betalen via iDeal *Eigen wallet nodig
Uitleg koopguide | Ga naar Bitrush
Litebit
Naast bitcoin, Litecoin, Ethereum en Bitcoin cash hebben zij c.a 40 andere currency`s die  je kan kopen met ideal. Een grote voordeel voor de beginner is dat zei voor de meeste coins die zei verkopen ook een online wallet hebben in eigen beheer.

*40+ cryptocurrency’s *Betalen via iDeal *Portfolio *Geen wallet nodig
Uitleg koopguide | Ga naar Litebit
Any Coin Direct
Op Any Coin Direct kan je 14 verschillende coins kopen met ideaal. Uit eigen ervaring kunnen we ook vertellen dat de website legit is. De handelaar is ook in Nederland gevestigd. Dus mocht je vragen hebben aan Any Coin Direct dan kan je die ook gewoon in het Nederlands stellen.

*14 cryptocurrency’s *Betalen via iDeal *Eigen wallet nodig
Uitleg koopguide | Ga naar Any Coin

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN/VERKOPEN TRADE OP EXCHANGE WELKE WALLET GEBRUIKEN WAT IS…