Bitcoin (BTC) zet daling weer in, crypto-markt neemt $11,5 miljard in waarde af

Bitcoin (BTC) heeft de weerstand bij $7.900 niet nogmaals kunnen bereiken waardoor de BTC koers de daling heeft ingezet. BTC zakt hiermee weer door een aantal belangrijke support-niveaus. Net als bitcoin staan ook de altcoins vandaag in het rood.

Ethereum (ETH) zakte de afgelopen 24 uur met 5% terug en is op het moment van schrijven $148,1 waard. Ripple (XRP) daalt 3,8% en is nu $0,2223 waard. De grootste daler binnen de top 10 is op dit moment Binance Coin (BNB). De native-cryptocurrency van het Binance-ecosysteem staat 6,2% in de min en is daarmee nu $15,2 waard.

De totale marktkapitalisatie nam de afgelopen 24 uur met meer dan $11 miljard af en staat op $199,3 miljard. De bitcoin dominantie zakt iets terug naar 66,5%.

Bitcoin (BTC)

Gisteren wist bitcoin boven de weerstand bij $7.700 te stijgen. Even ging de koers zelfs op zoek naar de volgende weerstand bij $7.900. Het lukte de bulls uiteindelijk niet om de prijs verder omhoog te duwen en gisteren aan het begin van de middag begon BTC weer te dalen.

De support bij $7.700, de uurlijkse 100-Moving Average (MA) en de $7.400 werden een voor een gebroken. Uiteindelijk lijkt BTC nu support te vinden bij $7.250, waar het zich nu vlak boven bevindt. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $7.314 op cryptocurrency-exchange Coinbase.

In het geval dat de koers verder terugzakt dan ligt het volgende belangrijke support-niveau bij $7.000. Zakt de koers ook hier doorheen dan kan BTC verder zakken richting de $6.800. De eerstvolgende hindernis voor de bulls ligt bij $7.700.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

The post Bitcoin (BTC) zet daling weer in, crypto-markt neemt $11,5 miljard in waarde af appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie